Szolgáltatásaink

„Célunk megőrizni, amit a természet adott,
pótolni, amit megtagadott,
és még szebbé tenni, ami megadatott!”

Arcplasztika

Az arcbőr természetes ráncai vagy más szerzett hegek ilyen módszerrel nem tüntethetők el, csak feszesebbé tehető a bőr, s így a ráncok elsimulnak.

Bővebben >>

Arcfiatalítás lipoplazmával

A lipoplazma egy teljesen új, egyedi, általunk kidolgozott ránctalanító és bőrfiatalító eljárás. Két eljárást ötvöz, az ún. vámpír-terápiát, és a saját zsír feltöltést. Ennek a beavatkozásnak a lényege, hogy a pácienstől vért veszünk (10-20 ml-t), melyet lecentrifugálunk, a vérsejteket és a vérlemezkékben gazdag vérplazmát elkülönítjük.

Bővebben >>

Bőrelváltozások eltávolítása, vizsgálata

E csoportba tartoznak a balesetből, vagy más műtétek kapcsán létrejött nem szépen gyógyult hegek korrekciója, tetoválások eltávolítása, különböző bőrdaganatok kezelése, bőrcsiszolás és bőrátültetés.

Bővebben >>

Ráncfeltöltés

A "Botulinum toxin" a Clostridium botulinum baktérium által termelt erősen gyengített "méreg". Hatását az ideg-izom kapcsolódásnál fejti ki oly módon, hogy meggátolja az ingerület átjutását az izomrostokhoz.

Bővebben >>

Feltöltés saját zsírral

A plasztikai sebészek mindig is jobban szerették, ha a test bármely részén lévő hibákat, sérülések után keletkező hiányokat saját szövettel tudták pótolni.

Bővebben >>

Fülplasztika

Az elálló fület leggyakrabban a fül porcos támasztórészének ún. fejlődési rendellenessége okozza. Ez azt jelenti, hogy a fülporc lapos marad, hiányzik a természetes megtörés, ami a fül normális és ismert alakját adja. A fülplasztika célja ennek a hiányzó ívnek (megtörésnek) a kialakítása és rögzítése.

Bővebben >>

Hasfalplasztika

A hasfalplasztikai műtét akkor javasolt, amikor a hasfal bőre valamilyen ok folytán (terhesség után, jelentős hízás következtében) annyira megnyúlik és mennyiségében felszaporodik, hogy zsírszívással már nem lehet korrigálni.

Bővebben >>

Karplasztika

A kar bőrének megnyúlása, főleg jelentős fogyás után, vagy a kor előrehaladtával jelentkezik. A karplasztikai beavatkozás lényege a bőrfelesleg eltávolítása és a felkar feszesebbé tétele.

Bővebben >>

Keringésvizsgálat

A Doppler ultrahangos keringésvizsgáló eszközzel elsősorban a végtagok artériás és vénás véráramlása vizsgálható. Alkalmazásával fájdalommentesen és gyorsan megállapítható az érszűkület és - trombózis gyanú esetén - a véráramlás gyengülése.

Bővebben >>

Lábszár implantáció

A lábszár formáját az izomzat formája, fejlettsége , és a felette elhelyezkedő zsírszövet határozza meg. Amennyiben pl. sportolással a kívánt javulás a páciens számára nem megfelelő, úgy szóba jöhet ezen terület művi úton történő megvastagítása.

Bővebben >>

Mellfelvarrás

Az ellaposodott és formáját vesztett mirigyállomány belső öltésekkel történő, ún. kúposítása, a bimbó felemelése az áthajtási redő magasságához, a felesleges bőr kimetszése, majd ráfeszítése a mirigyállományra.

Bővebben >>

Mellnagyobbítás, mellimplantátum, mellplasztika

A mell lehet születéstől fogva gyengén fejlett, illetve bizonyos körülmények miatt meg is kisebbedhet. Az mellnagyobbítás során behelyezett implantátum a mell nagyságát megnöveli, azonban esetleges korábbi deformitásait (pl. a megereszkedést) nem korrigálja.

Bővebben >>

Orrplasztika

Az orr porcos és csontos részből áll. Az orrplasztikai beavatkozás az orr belső felszínén ejtett metszéseken keresztül történik.

Bővebben >>

Száj- és ráncfeltöltések

Az ilyen beavatkozásokat felszívódó szintetikus anyagokkal, vagy saját zsírral végezzük.

Bővebben >>

Számítógépes tervezés (3D)

A plasztikai sebész rendelőjében az orvos 1-2 perc alatt elkészítheti a páciens térbeli arcát. A Wywien az arc minden részét tudja módosítani, azaz a Wywien program a plasztikai sebészeti gyakorlatban előforduló összes műtéti beavatkozást modellezni tudja.

Bővebben >>

Szemhéjplasztika

A kor előrehaladtával a bőr kötőszöveti elemei meglazulnak, emiatt a felső szemhéj bőrének túltengése jön létre. A szem ún. táskás kiöblösödéseit a felszaporodott bőr, vagy a szem körül elhelyezkedő zsírszövet apró részei okozzák.

Bővebben >>

Visszérsebészet

Elsősorban az alsó végtagokon előforduló értágulatok kezeléséről van szó.

Bővebben >>

Zsírleszívás

A zsírleszívás, mint plasztikai sebészeti beavatkozás több évtizedes múlttal rendelkezik. A világon több millió ilyen beavatkozást végeztek el. Mint ismeretes a zsírszívás nem a fogyókúrát helyettesíti, hanem a meglévő alkati sajátosságokból adódó plusz zsírpárnák megszüntetésére, korrekciójára szolgál. A zsírleszívás maradandó és tartós eredményt hoz.

Bővebben >>