Ajakvastagítás szilikon implantátummal / PermaLip

Mostantól egy új ajakfeltöltés módszerrel és egyben új termékkel tudunk szolgálni, mely immár Magyarországon is elérhető! A PermaLip ajakimplantátum biztonságos, és megfelelő megoldást nyújt a tartós ajakfeltöltéshez. A PermaLip ajakimplantátum szabadalmazott , CE minősítésű eszköz, amelyet klinikai vizsgálatoknak vetettek alá, hogy biztonságosságát és hatékonyságát bizonyítsák.

A PermaLip implantátum ajakfeltöltés puha, tömör, elasztikus szilikonból készült, amelyet egy injekciós formázó technikával gyártanak. Olyan kontúros, sima, nem -porózus felületű implantátum, amelyik nem reped meg, és nem veszít térfogatából. Alkalmazása nem jár az átlagos implantátumok esetében fellépő komplikációkkal. Bár tartós célra készült, a PermaLip implantátum igény szerint bármikor kisebbre vagy nagyobbra cserélhető, vagy eltávolítható az ajkakból.

Az ajakfeltöltést ambuláns módon, helyi érzéstelenítés alatt végezzük, ez azt jelenti, hogy amikor kipihente magát a páciens, távozhat a klinikáról. Az egész ajakfeltöltés beavatkozás kevesebb, mint 30 percet vesz igénybe, a páciens így azonnal távozhat. A PermaLip implantátum ajakfeltöltés különböző méretekben kapható, mind hosszra és szélességre (vastagságra), melyekből az Önnek megfelelőt orvosa választja ki.

Az ajakfeltöltés menete:

Az ajakfeltöltés menete: Az érzéstelenítés után a száj belső felén, mindkét belső szélén egy-egy 2-3mm szélességű pici metszést végzünk, melyen keresztül bevezetjük az implantátumot. Amikor az a megfelelő helyre beilleszkedik, bezárjuk a végeket felszívódó varrattal.
PermaLip ajaknagyobbítás az Amerika Egyesült Államokból érkezett Európába és még nagyon ritkán elérhető eljárás!

Kérdések és Válaszok

Milyen jellegű termék a PermaLip?
A PermaLip egy tömör szilikon ajakimplantátum, amelynek behelyezése ambuláns, ún. kisműtéti úton történik. Igény esetén eltávolítása is könnyen elvégezhető.

Miben különbözik a PermaLip a többi ajakfeltöltő, ajaknövelő technikától, termékektől?
Az ajak feltöltése beinjekciózás vagy implantátum behelyezése révén lehetséges. A mikro-injekciós feltöltők különböző tartósságúak, alkalmazásukat bizonyos időközönként ismételni kell, amely többletköltséget és esetlegesen többszöri kényelmetlenséget jelent a páciensnek.

Ajakvastagítás árak