Arcfiatalítás lipoplazmával

A lipoplazma egy teljesen új, egyedi, általunk kidolgozott ránctalanító és bőrfiatalító eljárás. Két eljárást ötvöz, az ún. vámpír-terápiát, és a saját zsír feltöltést. Ennek a beavatkozásnak a lényege, hogy a pácienstől vért veszünk (10-20 ml-t), melyet lecentrifugálunk, a vérsejteket és a vérlemezkékben gazdag vérplazmát elkülönítjük. Ugyanígy járunk el a megfelelő területről (has, csípő) zsírt szívunk le, ezt is lecentrifugáljuk, a szövetközti nedveket eltávolítjuk, így koncentrált zsírt nyerünk. Ezt a zsírt és a vérplazmát összekeverjük, és egy speciális beadópisztollyal a megfelelő területre visszajuttatjuk. A vérplazmában lévő vérlemezkékből növekedési faktornak nevezett fehérjetermészetű anyag szabadul fel, mely a kötőszövet és a bőr megújulásáért felelős. A saját zsír mint a legtermészetesebb feltöltőanyag az esetleges mélyedéseket, ráncokat kitölti, és nagy része végérvényesen beépül. A két eljárást természetesen külön-külön is el lehet végezni.

Lipoplazma kezelés előnyei:

Testazonos anyaggal történik, így kizárható mindennemű allergiás reakció. Az lipoplazma kezelések tartóssága 12 hónaptól akár több évig is tarthat. A ránctalanító kezelés 18 év felett bármilyen életkorban elvégezhető. A beavatkozás nem jár különösebb kellemetlenséggel, a kezelendő terület nagyságától függően több-kevesebb injekciós tűszúrásból áll. Alkalmazható terhesség idején is, de nem végzünk kezelést, ha a tervezett területen gyulladás, bőrfertőzés, vagy lázas állapot áll fenn.
A lipoplazma kezelést követően pár napig enyhe duzzanat, enyhe bőr alatti bevérzés előfordulhat.
Bővebb információt a ránctalanító lipoplazma kezelésről, és egyéb kérdésekre a választ csak vizsgálat után lehet megadni. A dohányzás és az erős napfény (szolárium), jelentősen csökkenti a beavatkozás hatékonyságát! A ránctalanító kezeléseket természetesen ki lehet egészíteni Botulinum toxinnal vagy más arcfiatalító beavatkozásokkal, amennyiben szükséges.
A teljes hatás (a bőr tényleges helyi megfiatalodása) a kötőszövetek regenerációja és átépülése 1-től 3 hét alatt alakul ki.

Arcfiatalítás árak