Feltöltés saját zsírral

A plasztikai sebészek mindig is jobban szerették, ha a test bármely részén lévő hibákat, sérülések után keletkező hiányokat saját szövettel tudták pótolni. Kezdetben nagy reményeket fűztek, és a páciensek is túlzott elvárásokat fogalmaztak meg az ún. szintetikus feltöltő anyagokkal szemben.

Az összes hyaluronsavat tartalmazó készítmény hosszabb-rövidebb ideig /6-12 hónap/ ugyan megmaradt, de ennek folyamatos pótlása jelentős költségekkel járt. Az ún. nem-felszívódó feltöltő anyagok ugyan tartósak, de kemény tapintatúak, és sok esetben allergiás reakciókat hoztak létre, valamint eltávolításuk is sok nehézségbe ütközik. Ezért sok kolléga velem együtt nem igazán szereti, és nem igazán használja ezeket az anyagokat, mivel a páciensek úgy érzik, a pénzükért nem az elképzelésük valósult meg, mert gyakran előfordul, hogy a beadást követően rövid idővel, egyéni érzékenységtől függően ezek az anyagok egyszerűen felszívódnak, eltűnnek.

Így a figyelem ismét a jó öreg zsírsejtek felé irányult. Olyan új eszközöket készítettek, mellyel egyszerűen, steril körülmények között nyerhető megfelelő mennyiségű zsír, és egy speciális beadó pisztollyal, egyenletesen a kívánt helyre juttatható. Természetesen ennek is van "hátránya", hogy a beadott zsírmennyiség egy része felszívódik, viszont a többi végérvényesen beépül a szövetek közé.

A feltöltés saját zsírral eljárás alkalmas például a szem körüli ráncok, beesett szemgödör, és egyéb besüppedések kiemelésére.

Magánklinikánk képes a saját zsírral történő feltöltés eljárásának elvégzésére.
A saját zsírral történő ráncfeltöltés áraink kétszeri beadásra vonatkoznak ugyanarra a területre. Ha az első beavatkozást követően a páciens úgy érzi, hogy még szüksége lenne ismétlésre azt díjtalanul elvégezzük.

Feltöltés saját zsírral árak